21-08-09

nieuwe start

Hallo,

 

voor de nieuwkomers, welkom op mijn blog. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk kom je nog eens terug. Een reactie vind ik trouwens ook altijd leuk.

Voor de trouwe lezers, je zal je waarschijnlijk afvragen wat hier allemaal is gebeurd. Wel, door enkele omstandigheden heb ik besloten om een volledig nieuwe start te doen. Dit gaat ook samen met een heel nieuwe lay-out, wat meteen ook een beter is naar mijn mening.

Twee redenen voor deze nieuwe start. Doordat alleen de gebeurtenissen beschreven werden, was het risico dat iemand uit mijn omgeving dit leest en dan kan weten dat ik het ben veel te groot. Ik heb geen zin om opmerkingen te horen van persoonlijke dingen in het echt. Had iemand het gelezen, dan was het bv voor iedereen al duidelijk dat ik een holebi ben en dat was echt niet aangenaam zijn geweest. Ook doordat het een gebeurtenisdagboek was, kwam het dat mijn oorspronkelijke doel (mijn hart luchten) niet meer effectief was. Ik vertelde gebeurtenissen geen gedachten en dat lucht niet op.

Dus dan maar toch even de informatie die ik normaal in het begin gaf, want deze berichten zijn ondertussen al allemaal verwijderd.

Feelfree is de titel van mijn blog. Waarom feelfree? Jullie moeten je vrij voelen op mijn blog om eender wat te kunnen reageren en lezen. Het is de bedoeling daat je vrijheid hebt, zowel in wat zal ik nu lezen als in wat kan en mag ik reageren. Ik hoop ook dat ik het met deze blog ook een beetje uitstraal dat ik daarvoor open sta.

De categorie is dagboeken. Dit is een dagboek. Nee, ik zet het niet onder de categorie holebi, want het aspect holebi id mzzr een klein deen en mag niet belangrijker worden in mijn leven. Het mag mijn leven niet beheersen. Mijn leven bestaat uit vele andere dingen dan alleen maar mijn holebi zijn. Zo zou ik bevoorbeeld bij elk onderwerp waarover ik schrijf van categorie veranderen. Nee, ik hou het bij de categorie dagboek. Misschien wel minder gelezen, maar in ieder geval een meer duidelijker weergeven van categorie.

Ik ben een jongen van 15. Ik speel volleybal. Ook heb ik een tijdje gitaar gespeeld. Ik moet altijd proberen opboksen tegen stoere jongens en meisjes met wat sletterig gedrag. Ik ben erg gevoelig. Ik ben wel altijd bereid te helpen, ik zal nooit iemand met problemen de deur wijzen.

Je zal wel zien wat er "anders" zal zijn.

Groeten.

(oorspronkelijk bericht 07-01-2007)

00:07 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.